Nyheter

Hållbar höst

En hållbar höst

12 augusti, 2019

Efter sommarens välbehövliga paus har de flesta av oss energi för att hitta nya rutiner och tänka nytt. Då är det bra att tänka på hur vi kan göra mer hållbara val i vardagen. Vi har satt ihop några hållbara tips som är både roliga, enkla och som vem som helst kan göra.

Gott grönt på grillen

28 juni, 2019

Nu när sommaren har kommit är vi många som gärna fixar middagen på grillen. Och enligt ICAs grillbarometer förändras våra grillvanor, fler än någonsin väljer att fylla gallren med gröna alternativ.

Fotbollsfest

Skapa din egen fotbollsfest

13 juni, 2019

Oavsett om du älskar fotboll eller inte så är det lätt att dras med när Sveriges landslag spelar. Nu är det perfekt läge att bjuda in dina nära och kära, kompisgänget eller grannarna till ett härligt soffhäng. Varför inte gå all in och erbjuda gästerna ansiktsmålning?

Elcykel, sportcykel eller citybike – Vilken cykel passar dig?

7 juni, 2019

Att välja cykel är inte alltid det lättaste. Team Sportia har därför har skapat en guide med tips och råd för dig som funderar på att köpa cykel. Använd cykelväljaren för att hitta rätt typ och modell för just dina behov! Och har du andra funderingar eller frågor, tveka inte att titta in hos Team Sportiabutiken i Flygstaden, så hjälper de dig.

Full fart på Flygstaden under familjedagen

Den 25 maj var det stor familjehelg på Flygstaden handel. Utöver Maxi-knatet som lockade nära 900 barn att springa in pengar till Barncancerfonden så fanns det gott om aktiviteter för hela familjen. Trots det lite mulna vädret var det många som prövade lyckan vid fotbollsmålet som Dora vaktade eller cykelbanan med trixiga svängar.